DETALII ȘOCANTE! S-a aflat cum a murit interpreta hitului Lambada

1482
DETALII ȘOCANTE! S-a aflat cum a murit interpreta hitului Lambada - laaaaa0-1485260862.jpg
Loalwa Braz Vieira, interpreta hitului Lambada, a fost găsită carbonizată în mașina sa, joi, la Saquerema, pe litoralul regiunii Rio de Janeiro, iar circumstanțele morții artistei au stârnit semne de întrebare din partea anchetatorilor. În urma unei investigații de amploare, polițiștii au anunțat că aceasta a fost ținta hoților, care apoi au ucis-o și i-au dat foc.

Un angajat ce lucra ca manager la un restaurant deținut de Loalwa a mers la Poliție și a declarat că a fost martor la moartea acesteia. În urma celor relatate, oamenii legii aflau că patru bărbați au intrat în casa ei, au furat obiectele de valoare și au răpit-o pe cântăreață.


Pentru a lămuri cazul, investigatorii au început să-l întrebe mai multe, iar el a clacat și a mărturisit crima. În cele din urmă s-a aflat că managerul și încă doi tineri au pornit spre casa artistei cu gândul să o jefuiască.

Când au ajuns acolo, Loalwa Braz Vieira s-a luptat cu ei, dar a fost bătută, înjunghiată mortal și dusă în mașina ei.

Pentru a-și pierde urmele, hoții au încercat să fugă cu mașina ei, dar după un kilometru, autoturismul a avut probleme tehnice, așa că ei au decis să-i abandoneze trupul în mașină și să-i dea foc, scrie historia.ro



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 24 Ianuarie 2017
Stire din Monden : A murit un celebru fotomodel
Pagina a fost generata in 2.3544 secunde