Diana Dumitrescu e dependentă de UGG

1249
2
Diana Dumitrescu e dependentă de UGG - dianadumitrescu-1322424686.jpg
Vedeta din serialul "Pariu cu viața" de la PRO TV este preocupată de modă. Diana Dumitrescu pare că se ghidează după dictonul "nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie".

Într-un interviu postat pe pagina personală, preluat de Click.ro, actrița povestește care sunt piesele vestimentare și accesoriile pe care și le-a achiziționat pentru această iarnă: "O pereche nouă de UGG, un plic bej cu capete de mort, și mai multe băscuțe și fulare".

Ce ar alege și ce nu în ceea ce privește ținutele? Pantalonii de piele - da, tricourile cu vedere la buric - nu. "UGG-uri - da, chiar dacă se spune că anul ăsta nu se mai poartă, eu sunt dependentă de ele". Ba chiar le poartă ziua. În mod curent. "Vestele de blană naturală sau artificială și haine strălucitoare - poate", spune ea.

La capitolul haine pe care nu le-ar mai îmbrăca sub nici o formă se află combinația "corset cu pantaloni. A fost o vreme când se purtau și aveam un corset negru simplu, pe care îl purtam în disperare, ba cu cămașă pe dedesubt, ba doar corsetul cu fustă sau blugi, seara la discotecă... așa nu m-aș mai îmbrăca acum", mărturisește Diana.

Comentează știrea

maillot de foot pas cher
1 iulie 2013

community/viewTopic/ maillot de foot pas cher http://www.alexa.com/siteinfo/maillotdefoots.com

Boutique FC Barcelone
23 martie 2014
Boutique FC Barcelone

I think other web site proprietors should take this site as an model, very clean and magnificent user genial style and design, let alone the content. You are an expert in this topic! Boutique FC Barcelone http://maillotfcbarcelone.oursland.org/

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2011
Stire din Monden : Concert "Vița de Vie"
Pagina a fost generata in 2.4632 secunde