Diana Krall are pretenții bio înainte de concertul de la București

215
Diana Krall are pretenții bio înainte de concertul de la București - a61443ca6c59e6de9111386155bb406c.jpg
Diana Krall, "diva modernă a muzicii jazz", care va concerta duminică, 22 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală, a solicitat ca în culisele concertului să aibă trandafiri albi, camere decorate cu bun gust și produse alimentare organice, informează organizatorii evenimentului, Emagic.
Cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl adoptă, Diana Krall a insistat ca în culise să-i fie pregătită o selecție de produse proaspete, în special legume și fructe, artista adop-tând o dietă sănătoasă, bazată pe alimente de componență organică. Printre solicitările pentru concertul de la București se numără cinci tipuri diferite de pâine fără conservanți și E-uri, șase tipuri de cereale fără zahăr, o selecție de brânzeturi fine, cartofi copți, iaurt grecesc și numeroase feluri de fructe și legume care să îi fie puse la dispoziție în zona de backstage.
Și membrii staff-ului artistei sunt adepți ai unui stil de viață bio, aceștia solicitând organizatorilor ca meniul cinei din ziua spectacolului să includă o varietate de salate, lactate, preparate vegane și vegetariene, pâine integrală și unt de migdale. În ceea ce privește cabina personală, Diana Krall a dorit să-și petreacă momentele de dinaintea concertului într-o cameră decorată simplu, din care să nu lipsească trandafirii albi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Noiembrie 2009
Stire din Monden : Nicole Richie a fost spitalizată
Pagina a fost generata in 3.2654 secunde