Diana Șucu: "Am învățat să plâng pe la 27 de ani"

250
Diana Șucu:
Diana Șucu, fostă Lăscărescu, este una dintre cele mai rafinate și mai discrete vedete din România.

Fosta prezentatoare de televiziune a fost prezentă în platoul emisiunii "Dincolo de aparențe", de la Antena Stars, unde a vorbit despre familie și despre lucuri mai puțin știute despre ea. Vedeta a mărturisit că a învățat să plângă abia la 26-27 de ani.

"Tata, din nefericire, nu mai este, dar a fost un simbol pentru mine. Mama trăiește și o iubesc foarte mult și sunt alături de ea. Regăsesc multe lucruri la soțul meu de la tata, cum ar fi verticalitatea, responsabilitatea, seriozitatea. Am fost foarte apropiată de părinții mei", a declarat Diana Șucu.


"Am învățat târziu să le spun părinților te iubesc. Am învățat târziu și să plâng și să-mi vadă altcineva lacrimile. Consderam că este nedemn să mă vadă cineva suferind. Am învățat pe la 26-27 de ani să plâng... Când tata s-a dus, mama a suferit un șoc, așa că eu și sora mea am încercat s-o liniștim, să avem grijă de ea. Iarna stătea la noi, iar în martie mergea la ea acasă. A fost dureros că a au avut o căsnicie de 35 de ani", a adăugat ea, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Monden : "Nu l-am MAI VĂZUT de un AN!"
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Monden : Nu renunță la vechile obiceiuri
Sâmbătă, 13 Decembrie 2014
Stire din Monden : "Câteodată și amanta poate fi o victimă"
Pagina a fost generata in 4.194 secunde