Concurs Din cauza glumelor, Seinfeld ajunge la Tribunal

366
Totul a pornit, de fapt, de la soția actorului, Jessica Seinfeld, care a scos o carte de bucate cu titlul "Înșelător de delicios: secrete simple care îi vor face pe copii să mănânce sănătos". Missy Chase Lapine a dat-o în judecată pe soția actorului acuzând-o de plagiat. Missy lansase și ea o carte cu ceva vreme în urmă care se numea "Bucătarul șmecher: Strategii simple prin care puteți să ascundeți alimente sănătoase în meniul favorit al copilului dumneavoastră" și care se baza pe același gen de sfaturi.
În timpul unei ediții a emisunii "Late Show", Jerry a glumit cu gazda show-ului, David Letterman, și întrebat despre acuzele pe care Lapine le aduce soției sale, comediantul a răs-puns: "Dacă ne uităm puțin prin istorie, mulți dintre cei care au trei nume au ajuns criminali. Mark David Chapman și după cum prea bine știți, James Earl Ray. Și asta mă îngrijorează cel mai tare". După replica respectivă care a făcut referire la ucigașul lui John Lennon și la cel al lui Martin Luther King, Jerry s-a trezit dat și el în judecată pentru calomnie.
"Niciun telespectator întreg la minte nu ar fi putut să creadă că Seinfeld chiar consideră că Lapine ar putea deveni o asasină doar pentru că are trei nume", au declarat avocații lui Jerry. "Comentariul actoriului în emisi-unea lui David Letterman este un atac malițios, premeditat și fals cu bună știință la adresa clientei noastre. Dreptatea va fi stabilită de către tribunal Și suntem foarte încrezători în rezultat", a declarat Howard B. Miller, avocatul scriitoarei.
Acum, reprezentanții Jessicăi, o acuză pe Lapine că încearcă să-și asume o idee care evident nu îi aparține, iar ca dovadă stau atâtea materiale scrise pe același subiect cu mai mult timp în urmă. Un bun exemplu este chiar o lucrare din 1971 care arată nu numai că ideea nu îi aparține, ci și faptul că nici măcar nu este un concept actual. Avocații au numit acest proces "oportunist".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.0217 secunde