Doinița Oancea, înșelată de iubit cu Lora? Actrița a vorbit despre cel mai sensibil subiect din viața ei

376
Doinița Oancea, înșelată de iubit cu Lora? Actrița a vorbit despre cel mai sensibil subiect din viața ei - fashionsummerfestivalmamaia3-1412861126.jpg
Presa vuiește că Lora își înșală soțul cu managerul ei Ionuț Ghenu, dar iubita lui infirmă zvonurile. Doinița Oancea s-a decis să vorbească despre asta și a explicat că cei doi au o relație profesională, bazată doar pe prietenie.

Doinița Oancea nu crede niciun zvon care a apărut despre Lora și iubitul ei, Ionuț. Aceasta crede că cineva vrea să-i facă rău Lorei, iar de aceea a lansat astfel de zvonuri. "Sunt sigură că este cineva care vrea să îi facă rău Lorei, mai ales în situația în care este ea acum. Prietenul meu este un om foarte integru, un om cu capul pe umeri și nu merita să apară așa în presă, mai ales că mereu a fugit de asta. Ei doi sunt doar prieteni! Eu cu Lora suntem prietene și vorbim, nu foarte mult în ultima vreme din cauză că e foarte ocupată și are multe probleme", a declarat Doinița Oancea într-o emisiune de la Kanal D.


Mai mult, Doinița a recunoscut că are probleme cu iubitul ei, dar că nu este vorba despre nicio infidelitate. "În general, nu vorbesc despre lucrurile mele personale. Ideea e că eu și prietenul meu ca orice cuplu normal după o relație de cinci ani avem niște probleme personale. O să treacă problema asta", a adăugat ea, scrie spynews.ro.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Iulie 2014
Stire din Monden : Lora: "Nu sunt o femeie ușoară"
Pagina a fost generata in 3.8354 secunde