"Dorm singurică și mai mult dezbrăcată"

890
Lavinia Pârva nu a fost doar protagonista unei ședințe foto incendiare, ci a și acordat un interviu celor de la FHM, în care a dezvăluit că încă se află în perioada în care doarme singură, singurul cu care își împarte patul fiind cățelul ei Richie.

"Pot să vă spun că dorm singurică, mai puțin în zilele când Richie, cățelul meu, îmi ține de urât. Sigur, ca orice femeie, îmi doresc să găsesc jumătatea care să îmi umple sufletul și să mă completeze, însă cred cu tărie că destinul este cel care își va spune cuvântul. Cu siguranță, răbdarea mă definește!", a declarat Lavinia.

Cât despre modul în care preferă să doarmă noaptea, frumoasa cântăreață a recunoscut că doarme mai mult dezbrăcată.

"Sunt obișnuită să dorm singură. Când e cald, dorm mai mult dezbăcată. În rest aleg lucruri fine. Am învățat de la mama mea că este foarte important să fii prețioasă chiar și atunci când dormi. Îmi place să îmi cumpăr mereu lucruri fine care să îmi ofere un confort chiar și atunci când dorm. Întotdeauna țin cont de faptul că atunci când dormi cu un bărbat trebuie să fii sexy, să nu îți pierzi feminitatea, finețea și senzualitatea. Indiferent cât de mult a intervenit obișnuința între voi. Asta denotă că te respecți pe tine, ca femeie", a adăugat frumoasa cântăreața.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 12 Octombrie 2011
Stire din Monden : Giulia, sexy  și goală în așternut
Luni, 10 Octombrie 2011
Stire din Monden : Debut NUD la 19 ani / Galerie foto
Pagina a fost generata in 0.2232 secunde