Dragnea Jr. dezvăluie motivul absenței mamei sale, Bombonica Prodana, de la nuntă

666
Dragnea Jr. dezvăluie motivul absenței mamei sale, Bombonica Prodana, de la nuntă - nunta137120000-1535528114.jpg
Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin, s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Gina Alexandru Tătulescu. La eveniment au fost invitați aproape 1.000 de oameni, printre care foarte multe nume importante din politica românească, însă marea absentă de la eveniment a fost chiar mama mirelui, Bombonica Prodana, scrie romaniatv.net

Fiul lui Liviu Dragnea a vrut să facă lumină în acest caz și să explice de ce mama lui a lipsit de la nuntă. Valentin Ștefan Dragnea a precizat că decizia i-a aparținut în totalitate Bombonicăi Prodana. "Am văzut, în ultimele zile, încercarea disperată a unora de a îmi strica cel mai fericit eveniment al vieții și am crezut că, după ce se va încheia această nuntă, vor înceta atacurile mizerabile la care am fost supus în această perioadă, atât eu cât și familia mea.

Acum constat că subiectul zilei este legat de absența mamei mele de la nuntă. Aș vrea să fac precizarea că decizia de a nu veni la nuntă i-a aparținut în totalitate, fără a fi influențată de altcineva, poate doar de hărțuirea constantă la care am fost toți supuși încă din momentul în care s-a aflat public despre eveniment. Mai mult, mama mea m-a anunțat, cu câteva zile înainte de eveniment, că nu va participa și atât eu, soția mea, sora mea și tatăl meu am înțeles și am respectat această decizie", a declarat Valentin Ștefan Dragnea pentru Cancan.ro.

Bombonica Prodana a fost doamna Dragnea timp de aproape 28 de ani. Cei doi au divorțat în anul 2015. Liviu Dragnea, liderul PSD, a declarat că soția l-a părăsit după ce a fost condamnat în primă instanță la 1 an cu suspendare în dosarul "Referendumul". La acea vreme, liderul PSD declara că: "Nu a mai rezistat, ea nu a mai rezistat. Atâția ani de zile la atâtea atacuri nu a mai rezistat pur și simplu. Nu au fost alte lucruri. Discutăm, ne întâlnim, ne vedem cu copiii, dar e o durere, aici".


Bombonica Prodana a fost pusă sub urmărire penală pentru abuz în serviciu, fiind vizate fapte comise în perioada în care ocupa funcția de șef serviciu Secretariat din cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, arată DNA.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6912 secunde