Dragoș Bucurenci va participa la "Dansez pentru tine"

530
Dragoș Bucurenci va participa la
Dragoș Bucurenci, activistul ecologist de la Asociația MaiMultVerde, va intra în cursa pentru împlinirea unui vis în noul sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", care va începe pe 19 martie, la Pro TV.
Argumentele pentru care Dragoș a acceptat provocarea de a intra în competiția visurilor sunt pe cât de clare pentru el, pe atât de nobile.
"În primul rând, îmi place miza socială a programului: faptul că, prin ceea ce fac, nu mă ajut doar pe mine, ci și pe altcineva. Este ceea ce încerc să fac și în viața mea profesională de zi cu zi, prin cursurile pe care le țin, prin proiectele pe care le derulez la MaiMultVerde. Și este un mesaj foarte frumos cel pe care-l propune această emisiune: acela că, atunci când vrei să ajuți pe cineva, trebuie să depui tu însuți un efort și trebuie să te schimbi în primul rând pe tine".
Îndrăgostit iremediabil de tango după o vizită în America Latină, Dragoș Bucurenci consideră că acest dans este "un fel de a face dragoste fără a-ți da hainele jos", însă îi plac toate dansurile clasice.
"Uneori regret că nu m-am născut într-o epocă în care nu te puteai numi gentleman dacă nu știai să dansezi vals, polcă sau menuet. Mă gândesc că în secolul 19 n-ar fi fost posibil să ajung la 28 de ani fără să știu să conduc o femeie pe ringul de dans. Dar am și o pasiune de dată mai recentă: tangoul".
Dragoș își dorea de mic copil să danseze, însă i-a fost teamă să încerce, pentru că era convins că ar fi un dezastru, însă coregrafa și dansatoarea Elwira Petre, soția lui Mihai Petre, i-a schimbat atitudinea în fața dansului.
"Dansez pentru tine" va începe din 19 martie, la Pro TV.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2432 secunde