E oficial! Adelina Pestrițu e din nou singură

1036
E oficial! Adelina Pestrițu e din nou singură - adelinapestritu-1352120365.jpg
Impresionată de rugămințile, promisiunile și gesturile lui pentru a-și demonstra iubirea și regretele că a dat-o în bară, Adelina Pestrițu i-a acordat și cea de-a doua șansă lui Răzvan Ispas, însă fericirea a durat mai puțin de două luni. Cei doi s-au despărțit, de data aceasta definitiv. 


Ciorba reîncălzită nu a avut gust bun pentru Adelina, iar faptul că s-a împăcat cu Răzvan Ispas nu pare să fi fost o alegere bună. Relația lor nu a mai funcționat, cei doi spunându-și adio din nou, din motive numai de ei știute, iar surse din anturajul vedetei susțin că de data aceasta este definitiv.

Veste tocmai bună pentru admiratorii Adelinei, cu atât mai mult cu cât bruneta este din nou singură. Deși refuză să comenteze pe marginea acestui subiect, ea a oferit primul indiciu că povestea lor s-a terminat în urmă cu doar câteva zile, când a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj sugestiv: "Dacă cineva vine la tine să-ți ceară o a doua șansă, ai grijă! Poate că n-o face pentru că te iubește, poate o face pentru că nu te-a rănit destul!". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2723 secunde