Ea este noua Andreea Marin a TVR-ului!

502
Ea este noua Andreea Marin a TVR-ului! - nia-1393239625.jpg
Nicolle Stănese este cel mai nou nume propus de Televiziunea Română pentru a face carieră pe micul ecran. La 23 de ani, prezentatoarea va fi, pe 1 martie, la Brașov, gazda evenimentului de lansare a grilei de primăvară a programelor TVR, care include și finala Eurovision.


În condițiile în care Andreea Marin și-a încheiat conturile cu instituția, apariția lui Nicolle Stănese poate reprezenta o lovitură de imagine pentru Televiziunea Română. Din martie, ea va prezenta o emisiune săptămână de reportaj la TVR 1, potrivit unui anunț oficial, scrie click.ro.


Originară din Sibiu, Nicolle Stănese a început să lucreze în televiziune la vârsta de 16 ani. În trecut, a colaborat cu Antena 1 în domeniul divertismentului și a fost timp de doi ani gazda programului matinal la postului Prime TV din Republica Moldova. Din 2013, este mama unei fetițe pe nume Ana Victoria.


În anii 1990, Andreea Marin (39 de ani) și-a început cariera la TVR Iași ca simplu redactor, apoi a venit la București pentru a prezenta știrile de seară. Din 1999, a schimbat total registrul, devenind "Zâna surprizelor".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Monden : Ce face Tuncay de dragul Andreei Marin
Luni, 13 Ianuarie 2014
Stire din Monden : Andreea Marin, ÎNSĂRCINATĂ?
Pagina a fost generata in 1.7646 secunde