Ed Sheeran, în concert pentru prima dată în România

206
Ed Sheeran, în concert pentru prima dată în România - edsheerant-1537438836.jpg
Artistul britanic Ed Sheeran va susține un concert pe Arena Națională din București, pe 3 iulie 2019. Anunțul a fost postat pe pagina oficială a cântărețului.


Concertul de la București face parte dintr-un turneu în care Ed Sheeran va bifa mai multe orașe din Europa: Lyon, Bordeaux, Barcelona, Madrid, Roma, Milano, Praga sau Riga.


Biletele se vor pune în vânzare joi, 27 septembrie, la 12:00 ora României.

Anul acesta, cântărețul britanic Ed Sheeran a câștigat marele premiu al galei Billboard Music Awards. Ed Sheeran a primit patru trofee - la categoriile "Top Artist", unde i-a învins pe Drake, Kendrick Lamar, Bruno Mars și Taylor Swift, "Top Male Artist", "Top Hot 100 Artist", "Top Songs Sales Artist" și "Top Radio Songs Artist".

Ed Sheeran, născut pe 17 februarie 1991, în Halifax (Anglia), a lansat trei albume de studio, 14 EP-uri și 24 de single-uri solo și 11 în colaborare cu alți artiști, dar și peste 25 de videoclipuri muzicale.

Cântărețul englez și-a lansat cel de-al treilea album din carieră, "÷ (Divide)" pe 3 martie 2017. El a devenit primul artist din istorie care a ocupat primele două locuri în topul single-urilor din Marea Britanie cu două piese noi, "Shape of You" și "Castle On The Hill", dar și cel mai ascultat cântăreț pe Spotify.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2965 secunde