"El nu mă bagă în seamă, dar o să vadă că nu scapă așa ușor de mine"

160
Supărat din cale-afară că a fost dat uitării, tatăl lui Radu, Vasile Vâlcan, este hotărât să meargă până în pânzele albe pentru ca fiul său vitreg să simtă amarul gust al răzbunării.

Bărbatul își câștigă pâinea muncind ca taximetrist și locuiește cu chirie într-un apartament modest de la periferia Capitalei, pentru care plătește o chirie de 400 de lei lunar. Cum banii nu-i ajung, părintele și-ar fi dorit ca Radu să-l fi ajutat financiar, că doar are de unde.

Însă actorul nici că vrea să mai audă de Vasile, pe motiv că, în copilărie, a fost nevoit să fugă adesea de acasă pe străzi, prin frig, pentru a scăpa de scandalurile interminabile provocate de tatăl său vitreg.

Contactat de reporterii Libertății, Vasile Vâlcan este de neînduplecat: "Radu este un nesimțit. El nu mă bagă în seamă, dar o să vadă că nu scapă așa ușor de mine. Eu l-am hrănit, eu l-am șters la fund când era mic, pentru el m-am sacrificat. A devenit vedetă și poartă numele meu! O să îi retrag numele Vâlcan, nu are de ce să-mi poarte numele, să-i fie rușine, e un ingrat! Azi merg cu avocatul meu să începem proce-dura de retragere a numelui. O să fac public documentul. Să-l cheme cum l-o chema după ce îi iau numele, mă doare undeva de cum îl va chema. A devenit cunoscut cu numele Vâlcan, dar nu merită să-l poarte. După ce îi retrag numele, voi face publice detalii murdare despre relația lui cu o fostă iubită, să afle toți că el nu e așa cum se dă la televizor", scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7529 secunde