Escrocată cu 2.000 euro

403
Escrocată cu 2.000 euro - 681c85c98559b292f25b1af9d19cce54.jpg
Un bărbat a escrocat-o pe Angelina Jolie cu suma de 2.000 de euro, închiriind echipei de filmare a actriței imobilul din Budapesta unde era paznic, fără să îi informeze pe proprietarii clădirii, a declarat unul dintre aceștia.
"Partenerul meu de afaceri mi-a telefonat și m-a întrebat dacă știam că în clădirea noastră se turnează un film", a declarat unul dintre proprietarii acelui imobil din Budapesta, aflat într-o stare precară de conservare.
"Nu vei ghici niciodată: este vorba de Angelina Jolie! Mai mult, paznicul a fost acela care a închi-riat clădirea pentru o săptămână, contra sumei de 2.000 de euro, fără să ne prevină. A crezut că nu vom afla despre filmare, deoarece noi mergem foarte rar acolo" , a adăugat proprietarul, care a dorit să își păstreze anonimatul.
Actrița Angelina Jolie, care își face debutul în calitate de regizoare, filmează la Budapesta câteva scene dintr-un lungmetraj a cărui acțiune se desfășoară la Sarajevo.
Echipa se va muta apoi în Bosnia, unde celebra actriță a întâmpinat dificultăți în obținerea autorizației de filmare, aceasta fiindu-i mai întâi acordată, apoi anulată și din nou acordată.
Filmul prezintă, potrivit scenariului, povestea de dragoste dintre un soldat sârb și o femeie musulmană, la începutul războiului din Bosnia (1992-1995), și felul în care conflictul le-a influențat relația.
Angelina Jolie, care nu joacă în acest film, dar este regizoarea, scenarista și producătoarea peliculei, a închiriat o vilă într-un cartier rezidențial din Budapesta. Partenerul ei de viață, actorul Brad Pitt, o însoțește în Ungaria, împreună cu patru dintre cei șase copii ai cuplului, care frecventează cursurile grădiniței și școlii franceze din Budapesta.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 21 Octombrie 2010
Stire din Monden : Cel mai puternic puști din lume
Marţi, 19 Octombrie 2010
Stire din Monden : …Și samariteanul Johnny Depp
Marţi, 19 Octombrie 2010
Stire din Monden : Editorialistul George Clooney
Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Monden : Ligrul - cea mai mare felină din lume
Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Monden : Destinații inedite
Sâmbătă, 16 Octombrie 2010
Stire din Monden : 49 de zile de sex
Pagina a fost generata in 2.858 secunde