"Evident că va exista și un copil, poate doi"

145
Dorian Popa și Claudia se iubesc de mai bine de un an, însă relația lor nu a fost scutită de certuri, una dintre ele chiar în văzul tuturor. La un moment dat s-a zvonit chiar că au fost la un pas să se despartă. Se pare însă că nu au fost decât simple bârfe pentru că Dorian și Claudia au planuri mari.

Cei doi s-au logodit și plănuiesc să-și întemeieze o familie, însă nu înainte să-și pună afacerile pe picioare. Dorian a declarat pentru "Star matinal de weekend" că are de gând să devină tătic după ce construiește o casă.

"Am pornit o relație care implică și business și stat împreună în aceeași casă. Ne dorim să mergem împreună până la capăt, însă nu ne grăbim. Timpul le va ordona așa cum trebuie. Evident că va exista și un copil, poate doi. Ne dorim până atunci să reușim să contruim o casă și considerăm că o familie trebuie să stea la casă. Vrem să ne punem la punct afacerile, după care să facem și un copil. Nu știm încă de nuntă pentru că nu ne dăm seama cu ce ar schimba și dacă ar aduce o schimbare bună în viața noastră de cuplu", a declarat Dorian Popa pentru "Star matinal de weekend", scrie spynews.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 10 Octombrie 2014
Stire din Monden : Dorian Popa e logodit?
Pagina a fost generata in 1.3234 secunde