Festival Internațional de Tango Argentinian, la Constanța

492
Festival Internațional de Tango Argentinian, la Constanța - abb78f41c0c8e19bb91a4295615eae62.jpg
În perioada 29 iulie - 1 august 2010, școala de tango argentinian Tango Mágico din Constanța desfășoară primul festival internațional de tango argentinian de la malul Mării Negre, intitulat "Tango del Mar".
Timp de patru zile și patru nopți, la hotelul Golden Tulip din Mamaia vor avea loc manifestări artistice care promovează muzica, dansul și tangoul argentinian. Dansatori de tango din țară și străinătate vor celebra bucuria de a dansa, de a-și reîntâlni prietenii și de a cunoaște oameni noi cu care împărtășesc aceeași pasiune.
Prima zi a festivalului reprezintă momentul ideal pentru a face primii pași de tango la lecția gratuită de inițiere în tango argentinian, organizată special cu aceasta ocazie pe data de 29 iulie, ora 17.00, la același hotel Golden Tulip, Mamaia, principalul partener al evenimentului.
În afara cursului gratuit, vor mai avea loc și seminarii pentru niveluri diferite susținute de maeștri internaționali: o pereche de profesori din Argentina și alte trei cupluri din Europa: Diego "El Pájaro" Riemer & Mariana Dragone (Argentina), Thierry Le Cocq & Alessia Lyndin (Franța), Murat Elmadaðlý (Turcia) & Vera Gogoleva (Rusia), Andrej & Sonja Ivanèeviæ (Serbia).
Vor mai avea loc și milongas – petreceri sau serate cu muzică de tango, de la ora 22, joi și duminică, la Captain Cook Grill&Pub Mamaia, iar vineri și sâmbătă la centrul de evenimente al hotelului Golden Tulip Mamaia. Nu vor lipsi dansurile demonstrative ale maeștrilor și invitaților speciali, petreceri pe plajă în timpul zilei, o expoziție de pictură a artistului Iulian Mîță (intrarea este liberă) și multe alte surprize. Muzica va fi asigurată de șapte DJ de tango din țară și străinătate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6993 secunde