Fiica lui Steven Spielberg a ales să joace în alt fel de filme. Cu susținerea părinților...

644
Fiica lui Steven Spielberg a ales să joace în alt fel de filme. Cu susținerea părinților... - ddd-1582205451.jpg
Fiica lui Steven Spielberg îi calcă pe urme tatălui în industria cinematografică, doar că aceasta a ales filmele... porno. Mikaela Spielberg, în vârstă de 23 de ani, adoptată de celebrul regizor, spune că decizia de a juca în producții pentru adulți a făcut-o să se simtă mai puternică și mai încrezătoare în ea. Anunțul i-a surprins pe părinții ei, care totuși își susțin fiica în ceea ce a decis să facă, potrivit Digi 24.

Tânăra, care locuiește în Nashville, statul american Tennessee, a declarat pentru publicația The Sun că părinții săi adoptitivi, Steven Spielberg și actrița Kate Capshaw, au fost inițial "intrigați" de decizia sa, însă "nu s-au arătat supărați". Ea a mai spus că noua carieră o face să se simtă împlinită, după ce ani de zile s-a confruntat cu tulburări mintale și dependența de alcool.

"Am obosit să nu mă pot folosi de corpul meu și, sincer, am obosit să mi se spună să îmi urăsc corpul. Am obosit și să desfășor zi de zi o activitate care nu mă împlinește sufletește. Sincer, simt că prin noua mea ocupație pot «satisface» alți oameni", susține tânăra. Aceasta a mai spus că suferă de tulburare de personalitate de tip borderline.

Show-ul Mikaelei nu implică relații sexuale cu alte persoane, ci mai degrabă exhibiționism. Tânăra și-a făcut un cont pe platforma Pornhub, unde a încărcat deja cinci clipuri video. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6092 secunde