Fiul lui Jackie Chan, pus sub acuzare pentru deținere de droguri

88
2
Fiul lui Jackie Chan, pus sub acuzare pentru deținere de droguri - jackiechanwithsonjayceechan-1419586794.jpg
Fiul celebrului actor Jackie Chan, în vârstă de 32 de ani, a fost pus sub acuzare pentru deținere de droguri, informează huffingtonpost.com.
Actor și cântareț, Jaycee Chan a fost arestat la Beijing în acest an după ce a ieșit pozitiv la testarea pentru marijuana, poliția spunând că a găsit la el acasă 100 de grame de droguri. El riscă până la trei ani de închisoare.
Tatăl său spune că se simte rușinat de faptele fiului său și speră ca acesta să devină un ambasador al luptei contra droguri, atunci când va fi eliberat.
"Sper că în viitor, el ar putea deveni purtător de cuvânt anti-drog și să-și povestească experiența altor tineri", a spus Jackie Chan pentru agenția Xinhua. 


Comentează știrea

Stanciu Adrian
26 decembrie 2014
marketglory

w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. Aici nu exista limita de timp, unii vor atinge obiectele mai repede si altii mai tarziu. Important este sa fii prezent in Market Glory si sa iti dezvolti ceea ce iti da satisfactii in acest joc. Succesul este rezultatul unei activitati care are la baza actiune si perseverenta. In orice domeniu din viata cei care nu renunta cu siguranta reusesc si isi ating toate obiectivele. Astfel un succes in Market Glory iti asigura un venit substantial si in viata reala. Banii nu aduc fericirea, ci numarul lor. 100 ron virtuali in joc sunt 1 euro. 1 euro real, care se poate scoate la un moment dat, cand ai ajuns la 20 euro. Fiecare om adus iti poate aduce zilnic intre 1 - 10 euro, daca ai rabdare si jucati amandoi. e-mail: [email protected] YM: stanciuadrian33

Stancu Adriean
26 decembrie 2014
Gloria marketului

Adriane , citindu-ti articolul, te-as intreba: ti-a spus cineva ca esti un excroc si un handicapat?

Răspuns la: marketglory
Adăugat de : Stanciu Adrian, 26 decembrie 2014
w w w.marketglory.com/strategygame/Parmalat (copiaza link-ul in browser fara spatii) www.marketglory.com/strategygame/Parmalat MarketGlory...

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 23 Decembrie 2014
Stire din Monden : Raluca Arvat va deveni mamă!
Luni, 22 Decembrie 2014
Stire din Monden : Mutu, în genunchi la Consuelo
Luni, 22 Decembrie 2014
Stire din Monden : Heidi Klum, INTERZISĂ în Las Vegas
Sâmbătă, 20 Decembrie 2014
Stire din Monden : ''Cred că am fost blestemată''
Pagina a fost generata in 2.5349 secunde