Fiul lui Michael Douglas are nevoi speciale

483
Fiul lui Michael Douglas are nevoi speciale - c1fe85b855c6d045b827f74a1e2c3fd7.jpg
Actorul american Michael Douglas a declarat că familia sa a luat decizia de a se muta din Insulele Bermude la New York deoarece fiul său Dylan, în vârstă de zece ani, "are nevoi speciale", informează dailymail.co.uk.
Actorul american în vârstă de 65 de ani a adăugat, într-un interviu acordat recent publicației America’s Parade, că, împreună cu soția sa, actrița Catherine Zeta-Jones, a luat decizia de a se muta la New York pentru ca fiul lor, Dylan, să poată primi îngrijirea medicală de care are nevoie.
"Unul dintre copiii noștri are nevoi speciale și ni s-a recomandat ca el să urmeze cursurile unei școli speciale din New York", a declarat Michael Douglas, fără a preciza, însă, în ce constau aceste "nevoi speciale" ale fiului său.
Actorul, care în prezent face chimioterapie pentru a învinge cancerul la gât cu care a fost diagnosticat recent, a declarat că această mutare îi permite soției sale să joace în spectacolul "A Little Night Music", pus în scenă pe Broadway. În această vară, actrița galeză Catherine Zeta-Jones a fost recompensată cu un premiu Tony pentru rolul ei din acest musical regizat de Stephen Sondheim.
Michael Douglas a spus, totodată, că este hotărât să îi protejeze pe cei doi copii ai săi pe care îi are cu actuala lui soție - Dylan, în vârstă de zece ani, și Carys, în vârstă de șapte ani - de influențele "negative".
Încercând să devină un părinte mai bun, actorul american speră să îi ajute pe cei doi copii ai săi să evite tentațiile și problemele, referindu-se la faptul că fiul său cel mare, Cameron, în vârstă de 31 de ani, provenit din prima sa căsnicie, cu Diandra Douglas, a fost trimis la închisoare, la începutul acestui an, din cauza dependenței de droguri.
Michael Douglas a dezvăluit, totodată, faptul că fiul său Cameron a început să consume droguri și a devenit dependent de acestea încă de la vârsta de 13 ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 August 2010
Stire din Monden : Michael Douglas are cancer la gât
Pagina a fost generata in 1.387 secunde