Gabriela Cristea a pozat goală pentru că nu avea bani

5251
2
Gabriela Cristea a pozat goală pentru că nu avea bani - gabrielacristea13-1369054585.jpg
Pozele cu Gabriela Cristea de acum câțiva ani din revista Playboy au făcut deliciul bărbaților. Dar puțină lume știe că doar ei au fost bucuroși la vederea fotografiilor. Motivul? Se pare că vedeta nu și-a arătat părțile intime de plăcere, ci mai degrabă pentru bani.

Invitată la Happy Hour, Paula Crăciunescu, femeia pe care Gabriela Cristea o consideră mama adoptivă a povestit cum a ajuns fata ei în revista dedicată sexului masculin. "Au venit colegii la mine și mi-au zis: «Tu vezi ce face fata ta? A pozat goală. Le-am spus atunci tuturor că este treaba ei ce face și nu trebuie să intereseze pe nimeni de ce a făcut asta. Nimeni, nu știa, de fapt, că ea nu avea bani", a spus Paula Crăciunescu, la emisiunea Happy Hour.

Comentează știrea

Mitrica
31 mai 2013
Sunt de-a dreptul socat

Inca nu imi pot reveni. Nu credeam ca in Pleiboi se pozeaza pentru bani. Eu credeam ca se pozeaza pentru ... bani. Adica fetele alea se dezbraca pentru ca sa prezinte marfa celor cu bani. Uimitor! In pleiboi se pozeaza pentru bani. Nu credeam asta! Ce dezvaluire fantastica.! Puteti sa mai dezvaluiti cum apa calda se obtine prin fierbere? Sau cum noaptea apare luna, sau cum iarna ninge?

tut
11 iulie 2013
bes

a pozat ca as ii place.....pai ce asta inseamna ca toti care nu avem bani trebuie sa ne ...in strada pt bani...hai bes cucoana ca ai fata de parasuta........cand si-a lasat mama cum e?...face pe mironosita dar .....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3562 secunde