Gabriela Cristea: "Aș fi sperat să ne împăcăm"

336
3
Gabriela Cristea:
Gabriela Cristea încă mai spera într-o împăcare cu soțul ei, Marcel Toader. Se pare că, din nefericire, toate tentativele ei de a relua relația cu fostul rugbist au eșuat. Vedeta crede că Toader o refuză pentru a nu pierde banii câștigați de la televiziuni, unde este invitat să vorbească despre divorț. Ea a purtat, până acum, mai multe discuții cu cel care i-a fost partener de viață timp de cinci ani. Din păcate, Marcel Toader nu pare să se lase convins. În loc să se împace cu vedeta, acesta preferă să continue aparițiile TV la un post cu care are un contract extrem de avantajos. Doar din prima săptămână după ce Gabi a părăsit căminul conjugal, Marcel Toader ar fi încasat, potrivit unor surse apropiate lui, 10.000 de euro. Între timp, suma s-a îngroșat considerabil, scrie click.ro.

"Aș fi sperat să ne împăcăm, dar atât timp cât n-am primit niciun semn de la Marcel... voi divorța", a declarat Gabi Cristea, înainte de întâlnirea de la tribunal cu soțul ei.

Și Gabi a avut de câștigat de pe urma despărțirii: este posibil ca din toamnă să aibă emisiune la postul Kanal D. 

Comentează știrea

adamirator
24 mai 2013
hehehe,

pai parca spunea ca i-a facut si i-a dres, ca este... , ca a trimis-o la altii, ca nu vorbeste cu el decat in pielea goala... acum intelegem ce voia sa zica...

ion
24 mai 2013
vedete

doi vagabonti careau nasit o alta vagaboanta ce se crede vedeta/d, basinicu/ care nu=si gasea chipurile pantofi la dubai sau milano!!!

ion
24 mai 2013
vedete

doi vagabonti careau nasit o alta vagaboanta ce se crede vedeta/d, basinicu/ care nu=si gasea chipurile pantofi la dubai sau milano!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4176 secunde