Gabriela Cristea, situație dramatică: "Doctorii ridică din umeri"

1014
6
Gabriela Cristea, situație dramatică:
Gabriela Cristea a mărturisit recent că, deși are o relație feri-cită alături de soțul ei, omul de afaceri Marcel Toader, se simte neîmplinită din pricina faptului că nu poate rămâne însărcinată.

Gabriela a explicat faptul că nu există un motiv propriu zis care să explice imposibi-litatea sa de a deveni mamă.

"Am făcut toate investigațiile și analizele. Nu mai am ce să fac. Doctorii au ridicat din umeri. Am înțeles că zece la sută din cazurile de infertilitate nu pot fi explica-te. Adică nu există cauze fiziologice care să provoace acest lucru. Nu vreau să dramatizez. Dacă nu o să se întâmple, asta e", a mărturisit Gabriela Cristea, la emisiunea "Drept la țintă", de la Kanal D, citează libertatea.ro.

Comentează știrea

MEDIC
24 martie 2013
SARCINA

GABRIELA NU STIU CE VIRTA AVETI DAR CRED CA TREBUIE SA INCERCATI TAMPOANE VAGINALE CU NAMOL LA TECHIRGHEOL, SAU EFORIE NORD,sint foarte eficace,va sfatuiesc in cunostinta de cauza

despre sarcina
25 martie 2013
flori

si eu sunt interesata de o sarcina , cred ca e cam aceeasi situatie ca la doamna Cristea , cum Tampoane Vaginale cu namol ?

om
25 martie 2013
tot sarcina

Spovedania incepand cu copilaria si pana in prezent, urmata de impartasanie o sa-si spuna cuvantul. Si doctori renumiti au ajuns la preoti, caci pana nu se rezolva problemele de constiinta, nu se poate intampla acest lucru. Copilul nu vine pana cand mamica nu e pregatita si spiritual de acest lucru.

Silvia
31 martie 2013
Gabriela_Sarcina

Ti-ai pus vreodata intrebarea daca nu cumva esti pedepsita de DUmnezeu pentru comportamentul pe care l-ai avut fata de parintii tai, in special fata de mama ta care a fost ingropata fara ca tu sa catadicsesti sa fii alaturi de ea macar la inmormintare? La cit esti de rea si egoista, se pare ca Doamne, Doamne nu a uitat

Ana
8 aprilie 2013
Ne putem numi oameni?

Daca Gabriela este rea si egoista s-ar cuveni sa te intrebi tu cum esti? Raspunsul te las sa ti-l dai singura tu cu constiinta ta.Intr-o alta ordine de idei,nu putem noi oamenii gresi intratit cit poate Dumnezeu in marinimia lui sa ne ierte.Asta ca sa stii si tu ! Nu judeca ,sa nu fii judecata.Nici unul din noi nu putem sti ce ne rezerva viitorul si cum vom reactiona in anumite situatii.Cred ca Gabriela a fost profund marcata in copilaria ei incit la acel moment a procedat de asa maniera.Si pentru ea ca si pentru fiecare dintre noi exista iertare la Dumnezeu si mintuire,chiar daca oamenii judeca diferit,numai Dumnezeu stie planurile lui cu fiecare dintre noi.D-zeu sa-ti ajute d-na Gabriela si sa te intareasca,poate este voia Domnului sa treci prin aceasta grea incercare si mai stii poate el are alte planuri pentru tine mult mai bune,esti foarte deosebita in ciuda unor comentarii care lasa de dorit.Dumnezeu sa-ti ajute si sa te ocroteasca.

Răspuns la: Gabriela_Sarcina
Adăugat de : Silvia, 31 martie 2013
Ti-ai pus vreodata intrebarea daca nu cumva esti pedepsita de DUmnezeu pentru comportamentul pe care l-ai avut fata de parintii tai, in special fata...
Ana
8 aprilie 2013
completare

* Dumnezeu ii iarta pe pacatosi,pe prosti nu ! * cu scuzele de rigoare,cred ca intelegi ce vreau sa spun......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7593 secunde