Garbage, Obituary și Meshuggah, cele mai noi trupe confirmate la B’ESTFEST 2012

446
Garbage, Obituary și Meshuggah, cele mai noi trupe confirmate la B’ESTFEST 2012 - musicgarbage004829-1328115190.jpg
Șapte noi trupe străine au confirmat prticiparea la ediția din acest an a festivalului B’ESTFEST Summer Camp. Așadar, line-up-ul este completat de nume precum Garbage, Caro Emerald, Selah Sue, The Qemists, Mala Vita, Meshuggah si Obituary. B’ESTFEST Summer Camp se va desfășura în perioada 6-8 iulie, în locația inaugurată anul trecut, pe malul lacului Pasărea din comuna Tunari, informează zileșinopți.ro.

Fanii B’ESTFEST Summer Camp își vor putea achiziționa în perioada 1 februarie – 15 martie abonamente cu 20% reducere din prețul întreg.

Biletele vor fi disponibile atât online pe www.MyTicket.ro sau www.biletoo.ro cât și în rețeaua magazinelor Diverta, la pret promoțional, respectiv 215 RON pentru cele 3 zile de festival, iar pentru cei care doresc acces în camping la prețul abonamentului se adaugă și un voucher de 10 lei. Promoția este valabilă până pe data de 15 martie. După această dată abonamentele vor fi disponibile la preț întreg, respectiv 265 de lei, la care se poate adăuga voucherul de camping în valoare de 15 lei. În zilele evenimentului, acestea vor putea fi achiziționate și de la intrarea în spațiul de festival, la prețul de 285 de lei, voucherul păstrându-și aceeași valoare. După finalizarea programului pe zile, vor fi puse în vânzare și biletele de o zi, la prețul de 125 de lei în early bird, respectiv 150 de lei la intrare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9003 secunde