Geanina Varga, deposedată de mașină de fostul iubit

656
Prezentatoarea știrilor sportive de la Antena 1 va rămâne fără limuzina primită cadou de la Oliver Arghirescu. Pentru că nu mai sunt împreună, fostul ei iubit a decis să ia înapoi mașina pe care i-o oferise în dar la începutul relației lor.

Oliver Arghirescu a considerat că fosta lui iubită nu mai merită să conducă limuzina pe care i-o făcuse cadou.

Geanina Ilies, fosta Varga, și omul de afaceri Oliver Arghirescu s-au despărțit cu mai bine de două luni în urmă, fără a face valuri, ci cât mai discret cu putință. La puțin timp după această separare, știrista de la Antena a decis să părăsească vila în care locuia alături de fostul ei iubit și să se mute într-un apartament din zona de nord a Capitalei, împreună cu mama și fiul ei, Patrick.

În perioada în care forma un cuplu cu Oliver, Geanina conducea o limuzină de culoare neagră, primită cadou chiar de la acesta la puțin timp după ce s-au cuplat. Vedeta a rămas în posesia mașinii și după despărțire, până zilele trecute, când Arghirescu i-a dat un ultimatum clar și a decis să ia înapoi ce este al lui. Astfel, Geanina Ilies va rămâne fără autovehiculul la care ținea atât de mult, dar e greu de crezut că va circula de acum cu RATB-ul, având în vedere bărbații potenți care îi dau târcoale, încă de când au aflat că este singură.

Nu este prima experiență de acest gen prin care trece Geanina. Atunci când s-a îndrăgostit de Oliver, ea l-a părăsit pe soțul ei de atunci, Irinel, tatăl lui Patrick. Acestuia nu i-a picat deloc bine situația și, pentru a se răzbuna, i-a confiscat mașina pe care i-o făcuse cadou și care, ironia sorții, este același brand ca și cea de care a fost deposedată acum.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 02 Iunie 2012
Stire din Monden : Sexul care duce la despărțire
Pagina a fost generata in 2.362 secunde