Gheorghe Ștefan divorțează după 35 de ani de căsătorie

339
3
Gheorghe Ștefan divorțează după 35 de ani de căsătorie - pinali-1435398575.jpg
Fostul primar al municipiului Piatra Neamț, Gheorghe Ștefan "Pinalti", a decis să pună capăt mariajului de peste 35 de ani, informează B1 TV.

Pinalti a intentat acțiunea la Judecătoria Piatra Neamț, iar divorțul se va pronunța cu acordul părților. Însă, conform Codului Civil, cei doi soți trebuie să meargă mai întâi la un mediator, care va încerca să-i convingă să renunțe la separare.

Pinalti va împărți cu soția lui, Elena, bunurile dobândite în timpul căsătoriei, respectiv 3 terenuri, un apartament în București, o casă în Piatra Neamț, dar și tablouri și bijuterii în valoare de aproape 10.000 de euro. Însă multe dintre acestea se află sub sechestrul DNA.

Comentează știrea

costy
27 iunie 2015
afaceri

Nou si special! 100-285 de euro lunar! Castigati bani din prima luna! Selectam urgent oameni seriosi si foarte interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara, cu castiguri de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna. Pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

rodica
27 iunie 2015
castiguri din prima luna!

Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

unul pe care politicienii il iau de prost
27 iunie 2015
Metoda veche de a ramane tot el cu banii

Isi pune averea pe numele sotiei, ca sa poata sa.l ancheteze si sa spuna ca e fff sarac, ca n.are nimic. Totul a castigat sotia la divort !?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6507 secunde