Gigi Becali, acuze grave la adresa Mihaelei Rădulescu

3703
Gigi Becali, acuze grave la adresa Mihaelei Rădulescu - mihaelaradulescu-1366979046.jpg
Antipatia dintre Mihaela Rădulescu și Gigi Becali s-a născut în 2006, când realizatoarea TV s-a arătat deranjată de prezența lui Becali în topul Mari Români.

"E important să aflăm care e cel mai mare român din istorie. Dar mi s-a părut simptomatic că mulți s-au oprit la actualitate și l-au votat mult prea des pe Gigi Becali. Ba chiar dezbaterea a ajuns să se învârtă în jurul lui. Nu-l pot compara cu mari români care au scris istorie în artă, literatură, știință sau politică. Nu e normal să existe Becali, ca orice alt contemporan din zona celebrității în acest sondaj", declara Mihaela Rădulescu, supărată că patronul Stelei s-a clasat pe locul 13, înaintea unor figuri ilustre ca I.L. Caragiale, Nichita Stănescu, George Enescu sau Ion Creangă.

Gigi Becali nu a rămas indiferent la auzul declarației, răspunzându-i Mihaelei.

"Nu înțelege de ce lumea mă votează pe mine cel mai mare român? Păi cine e Răduleasca asta? Să-și vadă de treaba ei și să nu mai facă declarații la adresa mea, că dacă mă supără îi zic eu vreo două. Să nu-mi aduc aminte de ce făcea ea în tinerețe, da? Păi ea vorbește, care și-a abandonat credința?", a răbufnit Becali, referindu-se la faptul că Mihaela a schimbat religia ortodoxă pe iudaism după căsătoria cu Elan Schwartzenberg.

Războiul a continuat și un an mai târziu, în octombrie 2007, când Mihaela Rădulescu a inițiat o campanie de strângere a peste 100.000 de euro, bani pentru operația fiicei Lianei Stanciu și a lui Mihai de la Bere Gratis, care avea un nodul canceros la colon. Atunci, Gigi Becali a anunțat inițial că va dona 20.000 de euro, apoi a spus că a pregătit 100.000 de euro pentru operația Teodorei. Mihaela a refuzat banii lui Becali, motivând că acesta este politician aflat în campanie electorală, deși acceptase contribuția Elenei Udrea și Robertei Anastase, angrenate și ele în lupta politică, informează libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Monden : Bendeac s-a însurat!
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Monden : Dana Rogoz, pregătită să fie mămică
Sâmbătă, 27 Aprilie 2013
Stire din Monden : Prigoană dă cărțile pe față!
Pagina a fost generata in 2.5004 secunde