Gina Pistol: "Mă doare în fund de ce spun oamenii"

960
1
Gina Pistol:
Gina Pistol dorește să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii lumii, fără să o intereseze și să o afecteze ce spun cei din jur.

De când s-a aflat că Gina Pistol (31) are o relație cu fotbalistul Mihai Răduț (22), gurile rele nu au mai încetat să împrăștie zvonuri despre cei doi. S-a scris că frumoasa vedetă devine nervoasă de fiecare dată când este întrebată de vizita pe care a făcut-o acasă la Răduț, fapt ce a deranjat-o foarte mult pe Gina.

"Ideea este că mă doare-n fund de ce zic oamenii și ce comentează ei. Da, am fost la mama lui, dar nu vreau să fac caz din asta. Este o femeie foarte faină mama lui Răduț. Mie mi se pare normal să-i cunosc familia, este o relație normală", a decla-

rat fosta vedetă Playboy, pentru showbiz.ro.

În urmă cu câteva zile, Gina Pistol a declarat că nu este deranjată de diferența mare de ani dintre ea și iubitul ei, astfel, acestea fiind lămurite, cei doi își pot trăi fericiți povestea de dragoste.

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Monden : Stevie Wonder divorțează
Sâmbătă, 04 August 2012
Stire din Monden : Miley Cyrus își stresează logodnicul!
Pagina a fost generata in 2.9181 secunde