Gina Pistol pune tunurile pe Anda Adam: "Să nu dau eu niște detalii intime"

310
Gina Pistol pune tunurile  pe Anda Adam:
Mihai Răduț este din nou motiv de ceartă pentru Gina Pistol și Anda Adam, care nu s-a sfiit să o atace pe cea dintâi într-un interviu. Nici iepurașul Playboy nu a stat cu mâinile în sân, punându-și tunurile pe fosta iubită a lui Victor Slav.

La o emisiune de la Acasă TV, Gina Pistol s-a arătat deranjată de faptul că rivala ei la inima lui Răduț, Anda Adam, nu a găsit alt răspuns când a fost întrebată dacă este geloasă pe fostul iepuraș Playboy decât "Cine este Gina Pistol?", scrie libertatea.ro.

"Anda nu știe cine sunt? Las-o așa, că suntem în postul Paștelui. Dacă aș da câteva detalii mai intime, cu siguranță și-ar aduce aminte imediat", a replicat vedeta la Acasă TV.

Gina este de părere că solista nu știe cum să-și mai arate invidia față de faptul că fotbalistul de care s-a scris că este îndrăgostită nu îi mai acordă atenție. "Ei îi pare rău că Mihai nu o bagă în seamă. El nu știe cum să fugă de ea, în timp ce noi am rămas prieteni. Chiar vineri am fost amândouă la un eveni-ment, așa s-a nimerit. Mihai a venit și m-a salutat. Pe ea a ocolit-o", a adăugat fostul iepuraș Playboy, completează sursa citată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4148 secunde