Gravidul a recidivat

367
Gravidul a recidivat - e9356c402558dcf285db53208880d47e.jpg
Un transsexual american,
născut femeie, care a urmat tratamente pentru a deveni bărbat, a născut marți al doilea copil, transmite ABC News, citat de AFP. Bărbatul în vârstă de 35 de ani, care a dat naștere în vara anului 2008 unei fetițe, Susan, a născut și un băiețel, potrivit ABC News. Thomas Beatie, care este legal bărbat, dar care și-a păstrat organele feminine de reproducere după ce și-a schimbat sexul, a făcut senzație anul trecut, când a rămas însărcinat pentru prima oară.
Implicat într-o relație homo-sexuală cu o femeie numită Nancy, Thomas Beatie, născut Tracy, și-a schimbat legal sexul în 1998, printr-un tratament hormonal. El s-a căsătorit apoi cu Nancy, în vârstă de 46 de ani.
Transsexualul a explicat că după prima sa naștere nu a mai reluat tratamentul cu hormoni masculini pentru a putea avea încă un copil. El a rămas însărcinat prin inseminare artificială.
Într-un articol publicat în primăvară, el a anunțat că este gravid din nou, ceea ce a generat o frenezie mediatică și o polemică privind valorile tradiționale, relatează ABC News pe site. "A ascunde un bărbat însărcinat este ca și cum ai ascunde o gorilă de 400 de kilograme", a declarat el, explicând decizia de a face publică informația.
Beatie s-a declarat surprins de cât de repede s-a răspândit informația despre bărbatul însărcinat. "Am fost șocat că a făcut înconjurul lumii în 24 de ore. Adică era pe site-urile chineze, pe site-urile din România, Rusia și Brazilia", a scris el.
El a devenit o țintă a tabloidelor și a primit numeroase amenințări cu moartea, iar multe critici circulă în continuare pe internet.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 Iunie 2009
Stire din Monden : La 2 ani – IQ de 160 puncte
Miercuri, 10 Iunie 2009
Stire din Monden : Javier Bardem a fost operat
Pagina a fost generata in 2.7867 secunde