Gregorian Bivolaru este în Franța. Organizează orgii cu românce frumoase în Paris

773
Gregorian Bivolaru este în Franța. Organizează orgii cu românce frumoase în Paris - bivolaru-1338984941.jpg
Deși susține sus și tare că este în Suedia unde a primit azil politic, Gregorian Bivolaru organizează orgii sexuale într-o casă-templu de la marginea capitalei Franței, informează adevarul.ro.
A plecat acum șapte ani din România și până în momentul de față se știa că este în Suedia. Ei bine, acum, Guru Bivolaru este în Franța, în Paris. De acolo, el își cheamă tinere foarte frumoase din România, adepte Misa, pentru orgii sexuale. Una dintre aceste tinere a povestit cum a fost adusă la aeroport pentru a pleca spre Paris, inițial neștiind unde urmează să se deplaseze. În momentul când a ajuns la Paris i s-au dat niște ochelari pentru a nu putea vedea, iar când a ajuns acolo a fost rugată de Guru Bivolaru să nu dezvăluie absolut nimic. "

Am plecat singură, iar acolo mă aștepta altcineva în stație, care m-a condus la o mașină. Mi-a spus să-mi pun o pălarie și niște ochelari de soare care aveau hârtie lipită pe dinăuntru, ca să nu pot vedea pe unde mergem", a spus tânăra yoghină. A intrat prin parcarea subterană a unui bloc și a fost condusă într-un apartament cu trei camere în care mai erau 15 femei. A fost pusă chiar să jure pe Biblie că nu va destănui nimic despre Guru Bivolaru.

Pe de altă parte, șeful poliției române transmitea în urmă cu câteva săptămâni că deține informații despre faptul că Gregorian Bivolaru nu s-ar mai afla în Suedia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Iunie 2012
Stire din Monden : Șase semne clare că a avut orgasm
Marţi, 05 Iunie 2012
Stire din Monden : De ce doare sexul?
Pagina a fost generata in 1.3812 secunde