Gustă excelența culinară cu grătarul ceramic kamado Big Green Egg!

78


Dacă ești genul de persoană la care prietenii apelează la sigur, știind că tu ești un adevărat masterchef al grătarului, surprinde-i la un cu totul alt nivel, pregătindu-le cele mai delicioase preparate cu ajutorul unui grătar kamado. Bucătar profesionist sau pasionat al gastronomiei făcute cu stil, Big Green Egg este mai mult decât un grătar inovativ cu ceramică și capac kamado! Așteaptă-te la o experiență culinară desăvârșită, care va impresiona până și cele mai pretențioase gusturi din grupul tău de prieteni gurmanzi.

Pentru că, nu-i așa, mâncarea gătită fără pasiune nu are același gust, îți oferim ocazia să-ți pui în practică abilitățile și dragostea pentru mâncare, într-un mod cu totul special. Gătește la foc mic acea bucată perfectă de carne, pește sau legume în EGG și lasă-te surprins de aroma deosebită. De fapt, asta înseamna pentru noi, adevăratele bucurii simple ale vieții.

Astăzi, meșterii sibieni de la Pefoc, experți în tot ceea ce înseamnă soluții de șemineu clasic, șemineu grădină, sobe premium și cosuri de fum, ne surprind de această dată cu un concept revoluționar de grătar ceramic! Big Green Egg este o combinație care pornește de la vechea traditie Kamado și îmbină tehnologii revoluționare folosite de NASA în domeniul ceramicii. Ideal pentru a coace, găti, prăji sau afuma, EGG-ul kamado devine cel mai performant grătar de curte ce va reuși să transforme gatitul, într-o explozie rafinată de gusturi și arome.

Ceramica Big Green Egg reflectă căldura, generând un flux de aer care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente. Procesul de produție are loc în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, ceea ce explica caracteristicile excepționale ale produsului. Kamado-ul deține proprietăți superioare de izolație și poate rezista temperaturilor extreme și fluctuațiilor mari de temperatură.

Adună-ți prietenii și familia în jurul acestui grătar cărbuni inedit și lasă gătitul să se transforme într-un veritabil festin, unde, gustul excepțional se va împleti cu emoția savurării celor mai delicioase feluri de mâncare. Această armonie culinară poartă numele Big Green Egg.

Fie că este frig de îngheață pietrele sau căldură toridă, poți găti pe EGG-ul tău tot timpul anului. Așa că, pregătește perfect pe grătar un antricot suculent sau un pește în crustă de sare, supă de crustacee, o tocăniță consistentă, pâinici crocante, pizza savuroasă sau de ce nu, chiar și un desert delicios!

Grătarul kamado este ideal și pentru mâncăruri mai sofisticate, care presupun pește proaspăt, crustacee sau legume. Împreuna cu convectorul și piatra speciale Baking Stone, puteți transforma imediat modelul Big Green Egg, într-un cuptor cu vatră, perfect pentru o pizza delicioasă. Veți fi surprinși de ușurința cu care se gătește în acest dispozitiv inovativ, care va permite creativității tale să se materializeze în adevărate capodopere culinare.

Big Green Egg este disponilbil în oferta meșterilor sibieni de la Pefoc în mai multe variante de mărimi. În funcție de capacitatea de gătit, cu ajutorul acestuia vei putea prepara mâncare pentru 4, până la 20 de persoane, simultan. Îți garantăm că în momentul în care vei începe să-l folosești, îți va fi aproape imposibil să te mai întorci la un grătar clasic. Nu mai sta pe gânduri și comandă acum cu livrare gratuită, un grătar kamado, direct de pe site-ul oficial www.pefoc.ro!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4589 secunde