Hi-Q, în turneu aniversar prin țară

331
Hi-Q, în turneu aniversar prin țară - d8b2eaef64d8c4b617aedeb3f3994754.jpg

Articole de la același autor

Trupa Hi-Q a fost fondată în Brașov, în anul 1996, de Mihai Sturzu și Florin Grozea, pe atunci elevi de liceu. Grupul a dat lovitura cu emisiunea "Totul va fi bine", difuzată de Antena 1 în vara anului 2000, continuând de atunci seria de emisiuni TV până în 2006. În cei aproape 14 ani de activitate, Hi-Q a lansat șapte albume, 20 de videoclipuri și opt single-uri nr. 1 în România.
Orașele în care vor cânta cei trei membri ai trupei, în deschiderea turneului, sunt Oradea, pe 23 martie, în Queens Pub, Cluj-Napoca - 24 martie, Euphoria Music Hall, Brăila - 25 martie, Club Chandlier, și Galați - 26 martie, Restoclub Serapis.
Conceptul concertelor este acela de muzică live, trei ore de muzică împărțite în două serii - prima serie acustică / romantică, iar a doua serie muzică de party.
Pentru acest an aniversar, trupa Hi-Q pregătește un album cu melodii noi și preluări ale unor hituri mai vechi, album de pe care s-au lansat deja single-urile "Încă o dată" și "Amanta (feat. Gică Petrescu)".
După o despărțire de șapte ani, Dana Nălbaru a revenit în toamna 2010 alături de trupa Hi-Q și de vechii săi colegi Mihai Sturzu și Florin Grozea.
"Lose You", prima melodie în limba engleză a trupei, a fost difuzată inclusiv în Canada și America Latină.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 22 Martie 2011
Stire din Monden : Iulia Vântur debutează în teatru
Marţi, 22 Martie 2011
Stire din Monden : Orgasm extragenital
Pagina a fost generata in 1.9009 secunde