Ilie Năstase, despre Brigitte: Am dormit cu spatele, pentru că-mi era frică să ma uit la ea

532
Ilie Năstase, despre Brigitte: Am dormit cu spatele, pentru că-mi era frică să ma uit la ea - brigittesfatilienastase1-1395225316.jpg
Brigitte Sfăt a ajuns din nou, după mai bine de 10 ani, pe mâna medicului estetician. Bruneta nu era mulțumită de modul în care arăta buza de sus, care, spune ea, se arcuise nenatural, și a mers la cabinetul de chirurgie pentru a corecta acest defect.


Însă o explicație și mai interesantă a motivului pentru care Brigitte a decis să calce din nou pragul clinicii de înfrumusețare a oferit-o soțul ei, Ilie Năstase. Fostul tenismen își poreclise soția... "rățușca" din cauza detaliului inestetic de la gură.


"O făceam "rățușca" și s-a supărat. Și de-aia a fugit la operațe. Ea de mult voia să facă treaba asta ei și o șicanam, de-aia s-a dus la operație, Acum sper să arate natural, ca ea, pentru că voiam să arate natural. Nu înțeleg ce-i trebuia ei să-și schimbe buzele. M-am speriat când am ajuns acolo (la clinica din Germania, n.r.). Nu arăta bine deloc, avea ochelari. Am dormit cu spatele, pentru că-mi era frică să ma uit la ea", a mărturisit Ilie la Kanal D.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2574 secunde