Ilinca Vandici nu este deranjată de kilogramele în plus

927
Ilinca Vandici nu este deranjată de kilogramele în plus - ilincavandicifhm1315258135-1354832318.jpg
Într-un interviu acordat protvmagazin.ro, prezentatoarea TV Ilinca Vandici își amin-tește că prima persoană care i-a spus că e frumoasă a fost bunicul său. 


"A venit lângă pătuțul meu și mi-a spus ce copil frumos sunt. Cele mai frumoase complimente sunt cele venite din suflet, cele sincere. Nu sunt importante cuvintele, dacă simți că omul respectiv e sincer și îți adresează un compliment cu bunătate și admirație, atunci cred că acel compliment devine cel mai frumos", afirmă prezentatoarea.

În ceea ce privește frumusețea, Vandici crede că aceasta este o chestiune relativă.

"Ține de gene și de grija pe care fiecare femeie o are față de sine, ține de acele câteva minute pe care fiecare dintre noi le petrecem în fața oglinzii zi de zi... Nu ar trebui să fie costisitoare. Nu cred că putem fi frumoase numai dacă achiziționăm produse de îngrijire scumpe, putem să fim frumoase dacă avem mereu părul spălat, dacă ne menținem o piele hidratată, dacă folosim produse cosmetice cu măsură. Mă uit la bunica mea, care, la 78 de ani, este foarte frumoasă și nu cred că de-a lungul vieții a investit financiar în acest aspect. Deci, clar, banii nu contează atunci când vine vorba de frumusețe".

Diete nu a ținut niciodată, iar atunci când a pus două kilograme nu s-a supărat deloc.

"În general, nu sunt sesizabile unul sau două kilograme. Ironia vine din faptul că, dacă reușesc să mă îngraș unul sau două kilograme, sunt extrem de fericită și nicidecum nu îmi doresc să scap de ele", a po-vestit Ilinca, pentru protvmagazin.ro. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Septembrie 2012
Stire din Monden : Ilinca Vandici: "Eu sunt un om pozitiv"
Miercuri, 07 Martie 2012
Stire din Monden : Ilinca Vandici, poze nud
Pagina a fost generata in 0.9687 secunde