În 2011, Hannah Montana își va lua rămas bun de la copii

423
În 2011, Hannah Montana își va lua rămas bun de la copii - 88bb32f17cf7838be4145abe4a952a08.jpg
Idolul telespectatorilor copii, Miley Cyrus, care și-a câștigat celebritatea mondială datorită serialului în care joacă rolul adolescentei Hannah Montana, își va lua la revedere de la acesta în 2011, potrivit BBC. Un purtător de cuvânt al Disney a confirmat că serialul este programat să ia sfârșit anul viitor.
Ultimul sezon al serialului, pentru care vor începe filmările luna aceasta, va fi finalizat în martie 2011 cu un "eveniment major, care va dura o oră", potrivit reprezentanților Disney. "Niciodată nu poți fi sigur de ceva în această industrie, dar în prezent avem în plan să punem punct serialului după aceste filmări", a declarat Adam Bonnett, reprezentant al Disney.
Serialul "Hannah Montana", povestea unei eleve de liceu care are o viață secretă ca vedetă pop, a fost lansat în 2006 și a făcut-o celebră pe tânăra Miley Cyrus. O versiune pentru marele ecran a serialului a ajuns, anul trecut, în fruntea box office-ului american.
În vârstă de 17 ani, Miley Cyrus este fiica interpretului de country Billy Ray Cyrus. Tânăra actriță, care s-a numărat de curând printre laureații People’s Choice Awards, are un rol și în pelicula "The Last Song", care va fi lansată în cursul acestui an, și își va juca propriul rol în continuarea "Sex and the City".
"Hannah Montana" este un sitcom pentru copii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani difuzat de Disney Channel în SUA și în alte 177 de țări, printre care și România. Personajul principal al serialului este Miley Stewart, o adolescentă care locuiește împreună cu fratele și tatăl său, iar prietenii și colegii săi de clasă nu îi cunosc cea
de-a doua "identitate", aceea de vedetă pop celebră în lumea întreagă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 06 Ianuarie 2010
Stire din Monden : Vince Vaughn s-a căsătorit
Pagina a fost generata in 3.2206 secunde