Ingredientele unei nunți cu stil, expuse la târgul Expo Mariaj

628
Ingredientele unei nunți cu stil, expuse la târgul Expo Mariaj - 75c7845493e44cd0161f0fc073b67b7d.jpg
Cea de-a doua ediție a Târgului de nunți Expo Ideal Mariaj s-a desfășurat în week-end, la Pavilionul Expozițional Constanța, locul unde constănțenii au putut admira sau proba sute de rochii de mireasă, costume, pantofi, bijuterii sau decorațiuni pentru ziua specială a căsătoriei.
Firme din toată țara s-au adunat la Constanța pentru a-și expune produsele în cadrul evenimentului organizat de Revista Ideal Mariaj, punând la dispoziția celor interesați cele mai variate produse dedicate nunții. Aflați în număr destul de mare la eveniment, în ciuda vremii nu prea simpatice, viitorii miri au putut proba strălucitoarele haine, pe care, având în vedere criza financiară, le-au putut comanda la prețuri reduse. Astfel, rochiile de mireasă au putut fi comandate la prețuri de 2.300 - 2.500 lei, între 200 și 400 lei variau prețurile pantofilor, în timp ce verighetele au putut fi comandate la prețuri de 1.300 sau 2.700 lei perechea.
Nu a lipsit nici muzica, una dintre artistele invitate să concerteze în cadrul Târgului fiind Elena Gheorghe, care a cântat melodiile ce au consacrat-o, alături de formația și dansatoarele sale. O altă formație invitată la Expo Ideal Mariaj a fost Red Blonde, din programul artistic făcând parte, de asemenea, și prezentări de modă.
Vizitatorii au putut participa și la o tombolă, cei mai norocoși dintre ei plecând acasă cu o rochie de mireasă purtată de Simona Pătruleasa în prezentarea de modă de la Expo Ideal Mariaj București 2010, rochie semnată de Călin Events, lucrată manual din 300 de trandafiri și peste 50 de metri de organza, o rochie de seară Marithe purtată de Mihaela Rădulescu în pictorialul exclusiv pentru revista "Ideal Mariaj", rochie din mătase lucrată manual cu aplicații de dantelă și broderie; un colier de mireasă Emmerling oferit de Marithe, purtat de Anna Lesko în pictorialul exclusiv pentru revista Ideal Mariaj, colier lucrat manual din argint și cristale Swarovski.
Evenimentul Expo Ideal Mariaj a avut ca target viitorii miri, persoanele implicate în organizarea unei nunți, precum și cele din industrie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 01 Martie 2010
Stire din Monden : Jim Carrey este bunic
Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Monden : Târg de obiecte handmade la Friends
Sâmbătă, 27 Februarie 2010
Stire din Monden : Cronică de peste Atlantic (X)
Joi, 25 Februarie 2010
Stire din Monden : Concert E.M.I.L. la Constanța
Pagina a fost generata in 1.8889 secunde