Ioana Ginghină combate celulita în mod natural

810
Ioana Ginghină combate celulita în mod natural - artid1310968899a-1328438660.jpg
Pe blogul ei, Ioana Ginghină revine cu câteva sfaturi utile, de această dată împotriva celulitei

Vedeta știe că această problemă inestetică supără pe majoritatea reprezentantelor sexului frumos și de aceea recomandă o rețetă naturală ce se poate face în casă.

"Multe dintre voi sunteți la cură de slăbire și aș vrea să vă dau o rețetă de unt pentru corp, pe care puteți să vi-l faceți voi acasă. Aveți nevoie de 50 ml de unt de cacao, pe care o să-l topiți la căldură, pe baie de apă. Când este călduț, cam la temperatura mâinii, adaugați ulei de smochin de barbaria 10 ml ( merge și germeni de grâu, în caz că nu găsiți). Tot în același timp adăugați uleiul de chimen negru 20 de ml. Amestecați bine compoziția obținută, apoi, adaugați ulei esențial de piper 20 de picăturișsi 15 picaturi ulei de dafin. Amestecați bine până se omogenizează compoziția. Acesta este un unt care ajută la slăbire, este contra celulitei și dă fermitate pielii.

Dacă vreți ca din această compoziție să faceți un gomaj, adăugați exfoliant din semințe de căpșuni. Amestecați bine exfoliantul, apoi aplicați compoziția rezultată pe piele , frecați zona cu mișcări circulare, lăsați să acționeze 10-15 minute și clătiți cu apă călduță. Acest gomaj este foarte bun, mai ales daăa vreți ca după să nu mai aplicați nimic, sau vreți să adăugați un lapte de corp ușor", aceasta este rețeta împărtășită de soția lui Alexandru Papadopol pe pagina personală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 06 Februarie 2012
Stire din Monden : Imagini inedite cu Marilyn Monroe
Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Monden : Iuliana Luciu vrea și ea silicoane
Pagina a fost generata in 1.8957 secunde