Ioana Ginghină, în război cu celulita

570
Ioana Ginghină, în război cu celulita - ioanaginghina06042011-1340198411.jpg
Ioana Ginghină face eforturi majore pentru a reveni la formele care au consacrat-o. După nenumărate cure de slăbire, multe dintre ele fără succes, soția lui Alexandru Papadopol încearcă să scape rapid de celulită.

Actrița a trecut la o metodă neconvențională, însă speră să obțină rezultate bune. "Am fost și la ședința numărul 4 de mezoterapie convențională cu ac, care speram să fie și ultima, dar se pare că mai am nevoie de încă 2-4 ședințe. Celulita de pe fesieri nu se lasă așa ușor speriată de injecțiile mele. Ce nu știe ea este că nici eu nu mă las.

Sunt dispusă să fac atâtea ședințe cât e nevoie ca să scap de această celulită. Chiar i-am declarat război. Ce vroiam însă să vă mai scriu este că, datorită acestor injecții, pielea de pe zonele tratate arată foarte bine, e mai fermă, are un luciu și un aspect frumos și sănătos, de aceea mă bate gândul să fac și câteva ședințe de mezoterapie și pentru față.

Vă jur că zonele tratate arată ca și cum au fost photoshopate. Pielea e netedă, fermă și cum mai sunt și bronzată, arată superb. (...) Vă promit că, în final, voi face și poze, dar deocamdată îmi este rușine să mă expun așa, în poze", a mărturisit Ioana Ginghină pe blogul ei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1894 secunde