Irina Loghin, dieta care o face să arate senzațional și la 83 de ani

339
Irina Loghin, dieta care o face să arate senzațional și la 83 de ani - ceapregatitsicemanancairinaloghi-1649156447.jpg

Articole de la același autor

Irina Loghin are un corp de invidiat la cei 83 de ani ai săi. Artista le-a dezvăluit tututor ce dietă urmează și care sunt acele alimente de care se ferește orice ar fi.


Irina Loghin ține o dietă vegeteriană de peste 30 de ani. Artista spune că a renunțat la carne și că a tăiat de pe listă și alte alimente. Ea încurajează pe toată lumea să aibă un stil de viață sănătos.


„Mi-aș dori ca lumea să aprecieze foarte mult stilul de viață sănătos, nu știe ce pierde. Tot răul din organism vine de la alimentație, ce mănânci...", spune Irina Loghin, citată de romaniatv.net


„Pentru toate gospodinele, în general, este așa de simplu să gătești o mâncare. Ai tăiat ceapa, cât mai multă, pentru că se știe că ceapa dă gustul oricărei mâncări. Ceapa dă dulceață, parfum, miros, tot. De ce pui ceapa în ulei? Pune-o direct în tigaie, pică puțină apă, pune capacul peste ea, las-o să se cristalizeze bine acolo și pe urmă pui uleiul rece, că nu se mai încinge și atunci este o mâncare sănătoasă. Trebuie să avem atenție la toate, în primul rând mezelurile, care sunt otravă, groaznice pentru organism, mai ales dimineața. Majoritatea mănâncă afumături, care sunt înfiorătoare, crimă pentru ficat și stomac. Și mulți nu își dau seama că trebuie să simtă și viața sănătoasă, nu doar fumul”, a mai spus artista.


„Fac multă mişcare, foarte multă mişcare zi de zi. Am spus o şi o repet. Să vă intre în cap, scumpe doamne, mişcarea este sfântă pentru a te menţine într-un fel sănătos. Normal că îmi simt şi eu anii că sunt destui, dar mişcarea este extraordinară asta mă ajută foarte mult”, a spus Irina Loghin, în interviul acordat Antena 3.


Stilul de alimentaţie trebuie să rămână sănătos şi nutritiv şi, neapărat, combinat cu mişcarea. Iar pentru un plus de vitamine și nutrienți interpreta de muzică poplară apelează la tot felul de rețete inedite.

Irina Loghin are și o "poțiune magică" ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă: "Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin", a dezvăluit Irina Loghin.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3861 secunde