"Iubirea care nu distruge nu e iubire"

255
Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de medicul turc Tuncay Ozturk, însă se pare că încă mai resimte uneori gustul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr. 

Prezentatoarea emisiunii "Prețuiește viața" vorbește des despre visul pe care-l trăiește alături de Tuncay și de coșmarul din care s-a trezit odată cu ieșirea din căsnicia cu Bănică Jr. Însă, tocmai această comparație dă de gândit având în vedere ultimul mesaj postat de Andreea pe o rețea de socializare. Vedeta a postat o poezie de-a filosofului persan Omar Khayyam, despre ce înseamnă iubirea.

"Iubirea care nu distruge nu e iubire… Cum jarul în căldură se preface, cel ars de dor uită de nopți, de zile, și dorul în durere se desface".

Versurile sunt însoțite de o fotografie, care conține și ea un mesaj destul de explicit și care le-a atras atenția și a stârnit reacții în rândul prietenilor prezentatoarei de televiziune.

"Aparținem cui vrem să aparținem, aceasta e singura libertate care contează", este mesajul care a dat naștere multor controverse în rândul fanilor Andreei, scrie click.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Octombrie 2013
Stire din Monden : Andreea Marin, salariu fabulos la TVR
Pagina a fost generata in 1.5764 secunde