Iulia Albu, din nou în centrul atenției. Să fie acesta secretul siluetei perfecte?

120
1
Iulia Albu, din nou în centrul atenției. Să fie acesta secretul siluetei perfecte? - iuliaalbu266a2b75e262-1413285367.jpg
Iulia Albu este tot timpul o apariție excentrică, dar în spatele măștilor se pare care le poartă de fiecare dată se ascunde o femeie frumoasă cu o siluetă de invidiat. Secretul ei se pare că îl reprezintă o dietă drastică.

De multe ori, Iulia recunoaște că stilul ei de viață nu este neapărat cel mai sănătos, dar nu calcă strâmb în ceea ce privește dieta sub nicio formă. Aceasta a împărtășit prietenilor virtuali ce consumă la cină. În ciuda faptului că a ajuns acasă după o zi agolemerată, în care nu a avut timp și de mâncare, masa de seară nu este nici pe departe una consistentă, ba dimpotrivă.

"Am ajuns acasă după o zi extenuantă. Sincer, îmi este îngrozitor de foame, însă cred că mă voi mulțumi cu un ceai cald și câteva citate haioase despre mâncare", a scris Iulia Albu pe Facebok.

Comentează știrea

Daniela
15 octombrie 2014
oferta locuri de munca in toate localitatile

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Monden : Cea mai sexy femeie a anului este...
Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Monden : Manechin celebru, în moarte cerebrală
Luni, 13 Octombrie 2014
Stire din Monden : Lora divorțează, azi
Pagina a fost generata in 2.8397 secunde