Iulia Vântur, aniversare în ziua în care Salman Khan a fost judecat pentru omor

203
Iulia Vântur, aniversare în ziua în care Salman Khan a fost judecat pentru omor - iuliavantur-1374843017.jpg
Iulia Vântur pare să treacă prin momente foarte grele, dat fiind faptul că "amicul" său Salman Khan, alături de care a petrecut o vacanță de vis în India, ar putea să-și piardă libertatea după ce a omorât un om, în 2002.

Coincidență sau nu, Iulia Vântur a împlinit 33 de ani chiar în ziua în care Salman Khan se afla într-o sală de judecată, în calitate de inculpat, așteptându-și sentința, după ce, în anul 2002, starul a intrat cu mașina într-o brutărie din Mumbai și a lovit cinci persoane care dormeau pe stradă, iar una dintre acestea a murit. Astfel că, pentru Iulia, ziua sa de naștere a fost mai grea ca oricând și doar prezența câtorva prietene foarte apropiate a mai relaxat-o cât de cât.

"Nu am făcut nimic special", s-a rezumat a declara prezentatoarea TV pentru Libertatea, adăugând că nu a marcat evenimentul printr-o petrecere.

Decizia judecătorilor indieni de amânare a procesului celebrului actor de la Bollywood pentru data de 19 august i-a readus cât de cât, la finalul zilei, zâmbetul pe buze vedetei noastre, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 27 Iulie 2013
Stire din Monden : A venit Poliția la nunta lui Connect R
Vineri, 26 Iulie 2013
Stire din Monden : Ruby și-a tatuat  fundul
Pagina a fost generata in 2.6131 secunde