Jacqueline Kennedy, cea mai elegantă soție de președinte

927
Jacqueline Kennedy rămâne cea mai elegantă primă doamnă a Statelor Unite, așa cum este considerată începând din 1960, fiind urmată de Cindy McCain, soția candidatului republican la Casa Albă, potrivit unui sondaj publicat joi de Women’s Wear Daily.
Cindy McCain și Michelle Obama, soția candidatului democrat, se află pe locul 2, respectiv 3. Hillary Clinton, candidata fără succes la învestitura democrată, este pe locul 10.
1.100 persoane au fost chestionate în legătură cu stilul primelor doamne începând de la președinția Kennedy (1961-1963).
Hillary, celebră pentru taioarele uni cu pantaloni în culori vii, glumește frecvent pe această temă. 7% dintre respondenți o găsesc elegantă, față de 48% care o preferă pe Jacqueline Kennedy, 36% pe Cindy McCain și 28% pe Michelle Obama.
Soțiile celor doi candidați la alegerile din 2008 au mare grijă de modul în care se îmbracă și au designeri favoriți. Astfel, Cindy McCain, moștenitoarea imperiului Hensley, îl preferă pe Oscar de la Renta. La convenția republicană, ea a purtat o rochie de 3.000 de dolari, asortată cu cercei cu diamante de 280.000 de dolari.
Michelle Obama îi preferă pe designerii mai tineri, ca Maria Pinto din Chicago sau Thakoon, un designer din New York.
Nancy Reagan, soția lui Ronald Reagan, este pe locul 4, urmată de Laura Bush, soția lui George W. Bush, de Pat Nixon, soția lui Richard Nixon, Rosalyn Carter, soția lui Jimmy Carter, Betty Ford, soția lui Gerald Ford, și Barbara Bush, mama actualului președinte.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9117 secunde