Jane Fonda și-a reconstruit genunchiul stâng

531
Actrița americană, deținătoare a două premii Oscar, a postat pe platforma de micro-blogging Twitter câteva mesaje despre operația de reconstrucție a genunchiului stâng la care a fost supusă în cursul zilei de marți, informează accesshollywood.com.
Într-un mesaj nostalgic intitulat "So Long Old Knee" (La revedere, bătrâne genunchi) postat pe pagina ei de Twitter, actrița Jane Fonda a declarat că articulația genunchiului său "urmează să fie extrasă și înlocuită cu o tijă din titan și o articulație din ceramică".
Potrivit celebrei actrițe americane, genunchiul operat a fost "un genunchi puternic și credincios", care a ajutat-o "să urce mulți munți și să treacă peste multe terenuri accidentate". Ea și-a amintit, totodată, și de modul în care o alinta fostul ei soț, regizorul Roger Vadim, căruia îi plăcea să îi sărute genunchii.
Mesajele au fost postate pe Twitter cu puțin timp înainte de intrarea lui Jane Fonda în sala de operație. Cel mai recent dintre acestea indica: "Medicamentele au început să-și facă efectul. La revedere, genunchi stâng. Ești terminat!".
Jane Fonda a câștigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în 1979, pentru rolul din "Întoarcerea acasă", și în 1972, pentru partitura din "Klute".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.9309 secunde