Jennifer Lopez ar putea fi dată în judecată pentru anularea unui concert în Cipru

244
Jennifer Lopez ar putea fi dată în judecată pentru anularea unui concert în Cipru - 50d43d64b79c55883adbbcb7c86a3ed5.jpg
Cântăreața Jennifer Lopez ar putea fi dată în judecată de reprezentanții unui hotel din Cipru, unde urma să susțină un concert pe 24 iulie, după ce ea a anulat spectacolul din cauza conflictelor dintre ciprioții greci și cei turci, potrivit presei inter-naționale.
Reprezentanții hotelului vor să o dea în judecată pe cântăreață și să-i ceară daune de 40 de milioane de dolari. Jennifer Lopez mai are însă o șansă, spun reprezentanții hotelului, dacă se va răzgândi și va susține în cele din urmă concertul.
Anunțarea concertului cântăreței programat luna aceasta i-a determinat pe ciprioții greci să lanseze o campanie online pentru anularea spectacolului. Ei au văzut concertul lui Lopez ca pe un sprijin adus pentru legitimarea divizării insulei, împărțită din 1974 între ciprioți greci și turci, după ce Turcia a invadat teritoriul.
Jennifer Lopez urma să cânte la deschiderea unui hotel de lux, și să fie plătită pentru spectacol cu aproximativ trei milioane de dolari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6873 secunde