Johnny Depp, din nou cel mai sexy bărbat din lume

413
Johnny Depp, din nou cel mai sexy bărbat din lume - f588b53a496df5bc65321d16946d29c7.jpg
La 46 de ani, actorul american Johnny Depp are toate motivele de satisfacție: a fost desemnat, miercuri, cel mai sexy bărbat din lume, în topul revistei People, și i s-au propus nu mai puțin de 35 de milioane de dolari pentru a juca în al patrulea film "Pirații din Caraibe".
Titlul de cel mai sexy bărbat i-a fost acordat "nu pentru rolurile sale, ci pentru devotamentul față de familia sa", potrivit motivației celor de la People. Revista americană i-a mai acordat acest titlu lui Depp și în 2003.
Altfel, propunerea legată de onorariul de 35 de milioane de dolari a venit după ce starul american anunțase că nu va juca în a patra peliculă din seria "Pirații din Caraibe", iar studiourile Disney au decis că singura soluție pentru a-l convinge este să pluseze, după cum scrie presa spaniolă.
Onorariul impresionant, cel mai mare din cariera lui Depp, îl va urca pe acesta pe locul 5 în clasamentul celor mai bine plătiți actori din lume, după Harrison Ford (43 de milioane euro pentru ultimul film "Indiana Jones"), Cameron Diaz și Tom Hanks (câte 32 de milioane de euro pentru "Mariaj de Vegas" și, respectiv, "Îngeri și Demoni") și Jim Carrey (29 de milioane de euro pentru "Tipu’ de la cablu").

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Noiembrie 2009
Stire din Monden : Nicole Richie a fost spitalizată
Pagina a fost generata in 2.1342 secunde