Jojo o dă în filozofie după divorț

2764
Jojo o dă în filozofie după divorț - jojo61104900-1358809239.jpg
La scurt timp după ce a anunțat despărțirea de soțul ei, Jojo dă semne că a început să se gândească mult mai profund la viața ei. 


Drept dovadă stau cuvintele pe care le-a scris pe blogul personal în care a explicat faptul că sentimentele pe care le trăiește în această perioadă nu fac decât să-i aducă aminte de valorile pe care le-a respectat pe parcursul întregii vieți. 


"Cu ce să încep… Cu faptul că m-am gândit foarte mult la ceea ce e cu adevărat valoros și ce înseamnă acest lucru în cele mai mici amănunte pentru mine. Trebuie să știm ce are însemnătate pentru noi mai ales atunci când nu suntem convinși că ne dorim ceva cu adevărat. Îmi amintesc vag de primele mele lecții de geografie și de cel mai vechi sistem pentru indicarea unei direcții: punctele cardinale. Nu mai știu exact cum arătau paginile manualului dar știu că mama îl ținea ridicat, îndreptat către ea, ca să nu văd ce scrie în carte când mă asculta să vadă dacă sunt bine pregătită pentru următoarea zi de școală. Era mai simplu atunci… Pentru că pe măsură ce înaintăm în vârstă, ce e scris pe paginile copilăriei rămâne acolo, iar punctele noastre cardinale se schimbă cumva cu fiecare experiență trăită, cu fiecare lecție primită. Până când devin cu adevărat clare. Eu așa privesc valorile societății și propriile noastre valori: ca pe nordul, sudul, estul și vestul existenței noastre".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 19 Iunie 2012
Stire din Monden : Jojo ar mai vrea doi copii
Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Monden : Jojo, primul Crăciun în trei
Pagina a fost generata in 0.3196 secunde