Jojo s-a mutat într-un apartament de lux

913
Jojo s-a mutat  într-un apartament de lux - jojo-1313593818.jpg
Jojo este un părinte chibzuit care se gândește la binele copilului său. Actrița, îm-preună cu soțul ei, a decis că este momentul să se mute într-o locuință mai mare pentru ca micuțul Achim Ionuț, în vârstă de două luni, să poată avea camera lui.

Cătălina Grama a plecat dintr-un bloc de patru etaje din cartierul Timpuri Noi, unde locuia într-un apartament de două camere, pentru a se muta într-unul nou, situat în Pipera. Vedeta și soțul său au plătit 130.000 de euro pentru noua locuință, ampla-sată, bineînțeles, într-un complex rezidențial.

Pe lângă spațiul mai mare, Jojo a considerat că este mult mai bine pentru buna dezvoltare a micuțului Achim Ionuț să locuiască într-o zonă înverzită, de la periferia orașului, scrie showbiz.ro.

Se pare că și actriței îi priește noua mutare, nu numai copilului său. Aceasta aproape a revenit la forma fizică pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată și pare a fi extrem de fericită. Cu toate acestea, Cătălina a lăsat cariera pe un plan secundar, pentru a se concentra asupra creșterii copilului său.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3684 secunde