Julia Roberts, acuzată de crimă

2530
1
Julia Roberts, acuzată de crimă - juliaroberts1-1415281411.jpg
Potrivit National Enquirer, Julia Roberts ar fi decis să divorțeze de soțul ei deoarece s-a săturat să îl întrețină pe acesta și să îi sponsorizeze proiectele cinematografice proaste, care nu i-au adus nici faimă, nici venituri substanțiale.


Mai mult, se pare că tot actrița de 47 de ani este cea care îl întreține și pe tatăl soțului ei, un fost om de cinematografie, care are o grămadă de proprietăți, toate ipotecate, iar ipoteca este plătită de Julia.


În urma scandalurilor apărute, nici familia lui Danny nu a stat degeaba. Rudele soțului actriței au sărit și ele cu super acuzații, care nu fuseseră discutate în presă, până acum.

Se pare că mama acestuia ar fi murit subit, în urma unui infarct, iar vinovată a fost considerată chiar Julia Roberts. Motivele care ar fi dus la decesul femeii ar fi fost legate de faptul că vedeta din "Pretty Woman" a devenit amanta actualului ei bărbat, pe vremea când acesta era însurat cu o altă femeie.



Comentează știrea

alin
6 noiembrie 2014
angajari

Oferta locuri de munca pentru toti!Puteti lucra cand doriti,in timpul liber Veti gasi din ce in ce mai multi oameni care lucreaza cu noi, pentru ca oferta noastra este absolut serioasa! Contract legal oferit imediat dupa finalizarea unui curs gratuit primit pe mail! Am expediat si primele castiguri!Lucrati 3 ore pe zi pe calculator (cunostinte minime) si incasati 300 dolari lunar!Castigul poate creste considerabil prin munca,rabdare si seriozitate!Pentru mai multe informatii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6739 secunde