Julio Iglesias va susține un concert la București, pe 30 iunie. Ce prețuri au biletele

531
Julio Iglesias va susține un concert la București, pe 30 iunie. Ce prețuri au biletele - julioiglesiasclap-1329141043.jpg
Cântărețul spaniol Julio Iglesias va include România în turneul său mondial de anul acesta ("2012 World Tour") și va susține un concert la Zone Arena din București, pe 30 iunie, informează organizatorii, Project Events.

În urmă cu câteva luni, vestea despre retragerea de pe scenă a marelui artist întrista fanii. După îndelungi discuții și negocieri, Julio Iglesias a acceptat să includă și Bucureștiul în turneul său mondial de anul acesta ("2012 World Tour"), ce ar putea fi și ultimul pentru din cariera sa. Astfel, fanii din România, dar și din țările vecine au ocazia să îl asculte live pe 30 iunie, la Zone Arena, de la ora 20.00, într-un spectacol grandios.

Julio Jose Iglesias De La Cueva, cunoscut lumii întregi ca Julio Iglesias, s-a născut în Madrid, pe 23 septembrie 1943. Dacă în 1960, Julio Iglesias studia dreptul și juca fotbal pentru Real Madrid, trei ani mai târziu, cele două posibile cariere creionate au devenit imposibile din cauza unui accident de mașină în urma căruia a rămas paralizat pentru o lungă perioadă de timp. Fulminanta carieră muzicală a artistului a început în spital, când a primit o chitară de la medicul care îl îngrijea. Cu ajutorul muzicii și al familiei, Julio Iglesias a reușit să se recupereze fizic, iar în 1968 a câștigat Benidorm International Song Festival, cu melodia "La vida sigue igual", care mai târziu a fost folosită în filmul cu același titlu, bazat pe povestea vieții artistului. După ce în 1970 a reprezentat Spania la Eurovision, unde a câștigat locul al patrulea, cariera lui Julio Iglesias a luat amploare.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a reușit să vândă peste 300 milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine. Potrivit Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se află în topul celor mai bine vânduți 15 artiști din istorie.

Palmaresul artistului include un premiu Grammy (1998), numeroase albume răsplătite cu discuri de platină și aur, precum și numeroase distincții uneori unice în lume.

Pe 16 decembrie 2011, Julio Iglesias a primit două premii istorice de la Sony Music: cel pentru cel mai bine vândut artist latino din istorie (cu peste 300 de milioane de albume vândute) și cel pentru cel mai bine vândut artist în Spania (23 de milioane albume). Ambele premii i-au fost înmânate artistului, într-o ceremonie care a avut loc la Institutul Cervantes din Madrid, de către Rafael Nadal.

Pe 30 iunie, la Zone Arena din Capitală, Julio Iglesias își va încânta și delecta fanii români cu melodii celebre în toată lumea, precum "Baila Morena", "Guantanamera", "La Carretara" și multe altele.

Prețurile biletelor pentru concertul din 30 iunie sunt următoarele: 900 de lei (categoria VIP - loc în primele trei rânduri și acces la zona de catering), 600 lei (categoria Diamond), 425 de lei - (categoria Platinum), 300 de lei (categoria Golden), 150 de lei (Gazon A - fără loc) și 100 de lei (Gazon B - fără loc).

Biletele se găsesc, din data de 15 februarie, în Magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center, librăriile și chioșcurile Adevărul, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Librăria Eminescu, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor, Stația de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro, bilete.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6992 secunde